dilluns, 23 de juny del 2014

Insurgent i Lleal.

Bé, ja vos vaig dir que anava a llegir-me la trilogia de Divergent de Veronica Roth, no?
Doncs ja m'he acabat els tres llibres; el primer ja el vaig comentar al blog. En aquesta entrada parlaré del segon i del tercer llibre: Insugente i Leal.

Ja vos vaig parlar sobre el concepte de distopia, que era el contrari a utopia, es a dir que els fets transcorren en un món fantàstic i malgrat que als personatges els semble el millor, no ho és. Doncs bé, en aquestos dos últims llibres el concepte de distopia canvia, perquè els personatges se n'adonen que eixe sistema o eixe món no és el millor i fora de les reixes intenten vore alguna manera d'arreglar-ho.


El segon llibre sobretot es caracteritza per l'acció i naturalment acaba amb una guerra, però també hi ha amor entre Tris i Tobias (Cuatro) però no és un amor pesat sinò que hi ha la dosis perfecta per a no avorrir-te d'ell.



El tercer llibre es centra en la vida social de Tris i Tobias perquè l'acció i les guerres cada vegada van disminuint, però no arriben a desaparéixer i això fa que Tris vullga salvar les vides dels seus malgrat que haja de sacrificar la seua... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada