dimecres, 17 de setembre de 2014

Els passetjants de l'illa de Xàtiva

Fa unes setmanes vaig anar a un poble amb el nom de Beneixama perquè feien la presentació del llibre Els passejants de l'illa de Xàtiva de Joan Benesiu. 

Contrariament al que faig sempre, esta volta no vaig a parlar-vos del llibre perquè segons el seu autor és millor esperar uns quants anys (supose que ser això que diuen adult), però vaig a contar-vos l'experiència de la seua presentació en un local/bar tan peculiar com és La Rata Cellarda.


Aquella sala va ser el lloc més adequat per a fer-ho perquè donava una sensació d'estar en família malgrat que jo no coneixia ni a la mitat dels que estaven allí. Donava eixa sensació perquè ja no era la típica presentació a la biblio, amb les cadires blanques amb bracet per a escriure i totes les noves tecnologies preparades sinò que seies en les cadires del bar i estàvem tots reunits com una família escoltant al tio que conta una entretinguda història. No estàvem lluny de l'autor però tal volta si la seua taula hagués estat un poc més integrada amb la gent, l'ambient haguera segut encara molt més acollidor (que ja ho era).

Este local és molt peculiar perquè és el baix d'una casa antiga, té parets de pedra, amb tonalitats de blau i taronja, una ximenera que dona calidesa, una característica prestatgeria i una taula plena d'una barreja de literatura. 

Tot un plaer haver assistit a la presentació del llibre Els passejants de l'illa de Xàtiva.
3 comentaris:

 1. allí estava jo també escoltant eixa peculiar presentació...amb ganes de trobar temps per llegir aquelles històries que ens comentaren...un plaer fou haver estat present!!

  ResponElimina
 2. Hola Carla, moltes gràcies pels teus comentaris, tant de bo que t'entretinguen les històries de l'Illa de Xàtiva quan passen per les teues mans!... Enhorabona pel teu bloc i per tota la teua iniciativa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltíssimes gràcies!! El teu llibre està a la llista esperant a que l'agarre!!

   Elimina