dimarts, 26 de maig del 2015

Fangirl

Per si no vaig quedar el suficientment fascinada de Rainbow Rowell amb Eleanor i Park, em vaig llegir Fangirl, una història d'amor que et sorprén a cada capitol que lliges.


Cath (la protagonista) és una fan de Simon Snow. Ser fan és la seua vida. Ella i la seua germana bessona, Wren, es van embolicar en la sèrie de Simon Snow quan només eren unes xiquetes; les va ajudar després que sa mare se n'anara.

Ara que estan de camí a la universitat, Wren li ha dit a Cath que no vol ser la seua companya d'habitació. Cath està sola, no té a ningú. Té una companya d'habitació (Reagan) amb un novio encantador (Levi) i que està sempre al voltant i somrient, una professora d'escriptura que pensa tot el contrari que ella, un templat company de classe (Nick) que només vol parlar d'escola... I ella no pot deixar de preocupar-se del seu pare, qui mai ha estat realment a soles.

Però la pregunta és: Podrà fer tot açò a soles? Podrà aconseguir-ho sense l'ajuda de Wren? Estarà llesta per a començar a viure la seua pròpia vida? I deixar-se a Simon Snow arrere?


Un llibre molt interessant que t'ensenya que no sempre estaràs recolzat per algú i que hi ha coses que les has de fer per tu mateix, espavilar-te i donar-te  que no sempre pots ser un xiquet/a menut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada