diumenge, 11 de gener de 2015

Llibres nous / Libros nuevos / New books

Com és possible que els reis em conegen tan bé?  
Un regal que mai falla...un llibre
Uff! Crec que m'agraden tots!!!

El meu nom no és Irina de Xavier Aliaga. Regal de Reis de la meua cosina Irene. La il·lustració de portada de Paula Bonet ja és tot un acert. És una de les il·lustradores que més m'impresionen!!! Té molt bona pinta!


Alianzas de Iria G. Parente i Selene M. Pascual. Regal de Reis de la meua cosina Àngela. Éste llibre em durarà un poc més que els altres perquè té 626 pàgines!


Matisse de Patricia Geis. Regal de Reis per a mi i els meus germans dels meus pares. M'encanta poder entendre la pintura...ja que no sé ni dibuixar ni pintar!


Xènia, tens un Whatsapp de Gemma Pasqual i Escrivà a qui vaig tindre el gust de conéixer...l'escriptora amb el somriure més bonic de la literatura juvenil. Regal de Reis dels meus pares.


1 comentari:

  1. xD, m'encanta el teu blog, ja ho sap... i encara no era seguidora. Ara ja ho sóc, però sàpigues que entre a llegir-te molt sovint. Ja veig que els Reis Mags s'han portat requetebé. He aprofitat per a comentar el teu blog a Ràdio Cocentaina, al programa que fem els dimecres. Sortirà el proper dia 4 de febrer (que lo sepas, nena).

    Moltes besadetes lectores i plenes de colors
    Sàlvia

    ResponElimina