dissabte, 21 de març del 2015

Quatre/ Cuatro/ Four

Quatre, el quart llibre de la saga de Divergent de Veronica Roth, és una novel·la que conta quatre històries: "El transferit", "El iniciat", "El fill" i "El traïdor". Al final de la narració hi ha tres escenes eliminades de "El traïdor", degut a la seua llargària, que tenen com a títol tres frases conegudes del llibre: "Primera saltadora, Tris", "Tin cura Tris" i "Et veig bé, Tris".


En general, Quatre, m'ha decebut, i ara vos explique el perquè.

El principi no està mal ja que conta com va entrar Quatre, un dels protagonistes principals de la trilogia, a Osadia, una de les faccions. També explica les dificultats que tenia amb son pare i amb membres del seu grup d'iniciats en la facció. I per esta part...doncs passable.

Però quan arriba Tris, una de les protagonistes del llibre, Veronica conta el que passa des que ella arriba a Osadia però des d'una diferent perspectiva, la de Quatre. Tot el que conta ací és pràcticament igual als anteriors llibres, i per aquesta raó no és massa intrigant i sembla repetitiu. Crec sincerament que l'autora ha volgut allagar l'èxit de la saga (i guanyar uns quants diners més) sense calfar-se molt el cap.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada